На морето-обилно хранене за 5 лева


Невиждано ниски цени има тази година в курортите по южното Черноморие, установи проверка на news.bg.

В курорта Слънчев бряг в момента човек може да се нахрани с не повече от 5 лева и то обилно. В голяма част от малките ресторантчета пилешката супа е около 1.50, тройка кебапчета с лютеница излиза между 2.50 и 3.00 лв. Наливаната бира е между 1.20 и 1.60.

В някои малки ресторанти има дори промоции - малка наливна бира за 89 стотинки. Мусаката върви около 2.50, а пържолата е на стряскащо ниската цена от 3.20. Малката ракия пък в някои бистра върви по левче, а шопската салата за 2.20-2.50.

Заради свитото потребление по-малкия туристопоток и огромната конкуренция ресторантьорите са смъкнали цените, за да могат да привлекат клиентела.

Някои ресторанти пък все още не са отворили и едва ли ще го направят. За разлика от други години много по-ниско е и търсенето на персонал за летния сезон.

Така за разлика от други години през този сезон почиващите ще могат да си изкарат евтино и комфортно по морето, въпреки това обаче притокът на туристи отчита спад.

news.bg

P.S.Дано концесионерите по плажа не си избият евтиното ви хранене с космически такси за плаж,чадър,шезлонг...Очаквайте наскоро-такса въздух,такса слънце..

avtoravel


Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...