Най-романтичните плажове в света !

В света няма много места, на които свободно да пофлиртувате с милионери, да изпиете заедно по една „Маргарита" и да наблюдавате огнения залез, хванати за ръце. Руско издание обаче се зае да потърси такива, явно за облекчение на младите и амбициозни дами:

1. О. Капрера, Сардиния.

Закътани заливи и малко хотели създават романтиката на този остров. Вероятно единствените ваша свидетели ще бъдат птиците...

1

2. Салвадор, Байя, Бразилия.

Разположен между живописни хълмове в североизточна Бразилия, с широки плажни ивици, губещи се сред залива Тодос ос Сантос, този град възниква като робовладелческо пристанище и днес предлага уникална смес от африканска и индианска култура. Тук туристът е съпроводен от барабани, спортни мъже и зеленооки смугли красавици и студена бира в плажните заведения.

2

3. Остров Кузин, Сейшелските острови.

Гранитният остров- резерват е почти недостъпен за туристи. На него има само няколко вили за туристи, готови да платят, за да останат далеч от цивилизационната джунгла и разбира се за младоженци, желаещи да останат насаме един с друг далеч от света.

3

4. Плайя де лос Ланчес, Тарифа, Испания.

На юг от Пиринеите, там където Средиземно море и Атлантикът се срещат, можете да прекарате деня в сърф и да се наслаждавате на момичета със стройни спортни тела. А вечерта цялата тази спортна тълпа се отправя към баровете по брега.

5

5. Брегът на розовия пясък, Остров Харбе, Бахамите.

На този бряг „акустират" бизнесмени, когато свалят костюмите и ги заменят с бахамски ризи, и дами, които за нищо на света не биха свалили своите диаманти. Пясъкът наистина е розов- този цвят му придават розовите корали.

4

6. Кута Бийч, Бали, Индонезия.

Бали е най-доброто място за купонджиите, мечтаещи да прекарат деня в сун на плaжа, а нощта из баровете.

6

7. Южният плаж, Маями, Флорида.

Център на нощния живот, Мека на изкуствата, истинската столица на латиноамериканците, Маями е най-горещата секси точка на САЩ. При това на 24-часов режим 365 дни в годината.

7

8.Синият плаж, Антигуа.

Името на плажа идва от сините води, в които плавно се прелива снежнобелия крайбрежен пясък. Тук туристът може да се отдаде на почивка и съзерцание, удобно разположен на хамака си между две палми.

8

9. Бодрум, Турция.

Местните плажове са препълнени с гости от всички националности и религии, а през нощта от клубовете наравно се лее ориенталска музика и най-новите летни хитове. И дами заинтересувалото ви момиче е гореща италианка или загадъчна туркиня може да разберете едва след като сте се запознали...

9

10. Св. Мария, остров Сал, Зелени нoс.
Дайвинг, сърф, риболов са сред атракционите на перлата на 10-те острова на Архипелага.

10

utre.bg


Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...