Слънчев бряг очаква добър сезон


Туристическия сезон в курорта няма да е лош, както се предвиждаше заради кризата. В момента в комплекса има толкова туристи, колкото е обичайно за началото на лятото, каза Малина Стратиева - изпълнителен директор на “Слънчев бряг“ АД.
Според Стратиева очакванията са за добър туристически сезон, който няма да отстъпва на миналогодишния и дори може да е по-успешен. Тя съобщи, че в курорта се организира “Зелена седмица“. По предложение на английски туроператори, най-вече от групата на ТУИ, в комплекса е започнала акция по засаждане на цветя и храсти, в която са се включили и служители от “Слънчев бряг“ АД. Дружеството е осигурило и посадъчния материал.

Смяна на Борда на директорите на “Слънчев бряг“ АД е една от точките в дневния ред на Общото събрание на дружеството на 27 юни, каза още Малина Стратиева. Смяна на Борда на директорите на “Слънчев бряг“ АД е една от точките в дневния ред на Общото събрание на дружеството на 27 юни. Това съобщи изпълнителният директор Малина Стратиева. Другата точка, която министърът на икономиката Петър Димитров като принципал е внесъл, е за безвъзмездно прехвърляне на собствеността върху инфраструктурата на комплекса на община Несебър. 

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...