80 лв. за хотел до вълните ..


Курортен комплекс Албена предлага изгодни условия за почивка, голямо разнообразие от игри за малки и големи и здравословно меню за малчугани. Лятото е в разгара си и противно на всички очаквания за увеличаване на цените Албена продължава да предлага на своите гости най-изгодните оферти за почивка на морето, насочени специално към българския пазар.

Албена има предимство, че предлага цялото многообразие на туристическия продукт ултра ол инклузив, до нощувка и закуска. Благодарение на това човек може да си избере туристически услуги, които най-добре пасват на неговите нужди и желания - нощувка със закуска и вечеря, All Inclusive или Ultra All Inclusive.

През юли и август Албена излиза със своите ултра изгодни предложения за семейна почивка. Сами можете да се убедите в това, като видите специалните оферти, в които можете да се възползвате от услугата ултра ол инклузив, само за 65 лв. на човек на ден в "Стандарт", хотел 3 звезди в парковата зона на комплекса, а ако желаете само нощувка и закуска можете да се възползвате от цена - 39 лв. на човек на ден. За тези, които не искат да се лишат от морския бряг, е специалната оферта за 80 лв. на човек на ден в хотел на брега на морето 3 звезди - ол инклузив. Добрата новина е, че независимо от избора на пакет, за семействата с малки деца има допълнителни удобства и многообразие от забавления. Специализираните детски шоупрограми и игрите, анимацията за деца, детските площадки и басейните са безплатни и достъпни за всички малчугани.

Ако през лято 2009 г. човек реши да почива в Албена, децата му ще могат да се възползват от разнообразни преференции в цената. Дете до 2 ненавършени години се настанява и изхранва безплатно. При желание на родителите се дава и специално детско легло. За малчуганите до 12 ненавършени години, ако почиват с двамата си родители, също се настаняват безплатно. Но ако детето почива само с единия си родител, то заплаща 50% от цената за възрастен.

Специалните оферти не свършват дотук, за тези които все пак предпочитат Южното Черноморие са офертите за Приморско в хотел "Магнолиите" - 4 звезди. В Приморско можете да почивате само срещу 70 лв. на човек на ден на ол инклузив, а тези, които предпочитат вили, са специалните оферти за вили "Ропотамо", "Ропотамо Мезонет", "Холидейз" - 3 звезди, разположени в красивата горска местност на Приморско клуб и само на 200 м от плажа.

На тази прекрасна природа и всички необходими условия за идеална почивка може да се насладите само срещу 60 лв. за Вили Холидейз, наем на вила за ден на база нощувка и закуска 70 лв. за вила Ропотамо и 90 лв. за луксозните мезонети Ропотамо, като всички цени са за наем на вилата, в която спокойно могат да се настанят 3 възрастни с 1 дете, а за мезонетите - 4 възрастни с 2 деца. За тези, които търсят най-ниската цена са специалните цени за хотел "Бисер" - 2 звезди, в Приморско и вили "Кедър" -2 звезди, на база нощувка и закуска само за 17 лв. на човек на ден.

Avtotravel

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...