Туристи спят за 1 цент на нощ по погрешка във Венеция..


Хотел край Венеция прие, че стаите му са били погрешно рекламирани онлайн за 1/100 от еврото, вместо нормалната цена до 150 евро на нощувка, предаде Би Би Си.

Близо 230 щастливци, попаднали на сгрешената обява и направили си резервации за повече от 6 нощувки на човек в "Crowne Plaza", на около 20 км от центъра на Венеция, ще осъществят мечтата си да спят там само срещу 1 евроцент на нощ.

От групата Intercontinental Hotels Group (IHG), собственик на хотела съобщават, че ще уважат резервациите, осъществени докато грешката е била налична онлайн. Объркването станало в представителството на компанията в Атланта, Джорджия, но оттам уверяват, че всеки, получил потвърждение на резервацията си на невероятно ниската цена, ще заплати именно нея.

Очевидно туристите са се възползвали твърде добре от уникалната възможност, защото са били резервирани 1 400 нощувки на тази цена, което означава загуби за компанията от около 90 000 евро. Приблизително 15 милиона посещават годишно Венеция, една от основните туристически дестинации в Италия.

Няма коментари:

Авто Травел


Hotels,Holidays,Tickets...

.