Подърк за рожденния ден– изборът е почивка в планината..


 При изборът на конкретно място за нощувка обаче би било добре да се съобразите с някои особености. Всичко зависи от това какви са вкусовете на ващата половинка и каква точно почивка бихте искали да изкарате. 

Хотел 

Многообразието от туристически обекти в българските планниски курорти е огромно. Луксът вече го има навсякъде и изборът вече не се прави според видяните в сайтовете глезотий, а по-скоро според меннията и коментарите, които прочитате в различните туристически портали. На първо време обаче трябва да решите къде точно искате да заведете своята любима. На ваше разположение е всеки хотел в Пампорово, хотел в Банско, хотел в Боровец. И, ако не желаете да сте в тези по-известни български планински курорти, винаги можете да наемете стая, а защо не и апартамент в някои хотел във Велинград, хотел в Добринище, хотел в Батак или Цигов чарк. Многообразието е огромно и, ако поискате да разгледате всички възможни оферти преди да наемете конкретен хотел, ще ви трябда доста време.

Спа хотел 

Тук не може да се напишат особенно много неща, тъй като казаното никога няма да е достатъчно. Истината е една – без значение кой спа хотел ще изберете, можете да сте сигурни, че подаръкът ви ще уцели право в десятката и приятната, отпускаща и тонизираща почивка ви е в кърпа вързана. А като се има предвид какво е влечението на жените към спа хотелите, то именно това е най-удачният вариант. И тук изниква въпросът – къде да отседнем. Сред възможните дестинации са почивка в спа хотел в Банско или спа комплекс във Велинград. Не трябва да забравяме разбира се и може би най-приятният планински курорт у нас-Пампорово. В Пампорово спа хотел има под път и над път, образно казано и и това от своя страна е гарант, че ще можете да изберете най-доброто, което се предлага.

Вила в планината
Ако искате почивка, в която ще сте само вие и тя, то значи си намерете някоя вила в Тетевен или по-скоро в тетевенския Балкан. Там ще бъдете сред красива природа и най-важното само вие, без шумната и неприятна цивилизация. А в случай, че не желаете да се усамотявате чак толкова много, то вариантът за вас е ваканционно селище в Батак, вилно селище в Пампорово или ваканционно селище в Боровец.

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...