Нестандартното предложение – Нова година на село..


През изминалите няколко години българските села успяха да се превърнат в една от атрактивните дестинации за екскурзии и почивки. Доста от сънародниците ни, а и от чужденците предпочитат да се насладят на красивата природа, без значение от сезона. Това от своя страна стана причина много от хората, живеещи в селата или притежаващи имот на село, да направят необходимите ремонти. На места зеленчуковите градини бяха превърнати в уютни полянки, застлани с райграс, старите конюшни се превърнаха в приветливи битови стаи, а мрачните мазета във възрожденски механи. Благодарение на това редица селски къщи в Чепеларе започнаха да привличат туристи. Същото се отнася и за селските къщи в Берковица, Добринище, Рибарица.
И докато в последните няколко години тези обекти се посещаваха предимно за почивка и отмора по време на отпуските, сега доста от сънародниците ни поглеждат към тях и по време на празниците. Именно поради тази причина вече започнахя да се появяват оферти за новогодишните празници от селски къщи в Берковица и Чепеларе, както и от доста други населени места, за чието съществунване мнозина дори и не са предполагали. Има села, които са в близост до язовири и реки. Посетителите на планинските местности се наслаждават не само на природните забележителности, но и на архитектурните паметници в региона. В повечето случаи обзавеждането в селските къщи потапя туриста в миналото, но не липсват и модерните технологични екстри от настоящето.
Но тъй като в момента говорим конкретно за посрещането на Нова година, съветваме ви да помислите сериозно върху това предложение. Възможно е няколко приятелски семейства или пък компания от добри приятели да наеме една къща и да си спертне незабравима Нова година в уютна селска атмосфера. Цените за различните селски къщи са разнообразни, така както имаме разнообразие и при наемането на хотели. И тук разбира се има промоции и допълнителни бонуси.
Изборът е строго индивидуален за всеки. Ако искате обаче нещо различно, нещо, което не сте опитвали досега и нещо, което ще се различава от всичко останало досега, то предложнието за посрещане на Нова година в селска къща е повече от добро.

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...