Огнено шоу за скиорите на Витоша..


СОФИЯ. Уникално шоу с факли даде старт на новия ски сезон на Витоша. Да видят тържествената церемония на финала на писта "Витошко лале" в петък вечерта се качиха стотици софиянци и перничани. Атракцията започна точно в 19,15 ч с демонстративно спускане на децата от ски клуб "Витоша ски". След тях по трасето се спуснаха и професионалните ски учители.

Кулминацията на церемонията бе огненото шоу, при което десетки скиори с факли оформиха буквата V, като "победа" и "Витоша". Сред ВИП гостите на откриването бяха последната шефка на ДАМС Весела Лечева, водещият на "Неделя с..." Димитър Цонев, Екатерина Генова, директор на БНТ САТ, общинският съветник Владимир Каролев, Карина Зографова, шефка на кабинета на спортния министър Свилен Нейков, и президентът на БФски Цеко Минев.

Всички гости се присъединиха с охота към новата инициатива на "Витоша ски" - "Аз обичам Витоша", като сложиха логото върху ски екипите си. Тази кампания, свързана с необходимостта от постигане на хармония между спорта, туризма и опазването на околната среда, ще продължи с различни инициативи през целия ски сезон. Веднага след края на шоуто стотиците зрители грабнаха ските и бордовете, за да направят първото за зимата нощно каране по писта "Витошко лале". 

Пламен Вълков

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...