Почивка в зимните курорти – вече може и на лизинг


Нямете необходимите средства, за да наемете стая в хотел в Боровец за няколко дни? Искате да се насладите на процедурите в някой разположен в Пампорово спа хотел, но парите ни ви стигат? Мечтаете за отмаряща почивка в селска къща в Рибарица, но отново финансите за проблем?

Всички тези проблеми, свързани с липсата на достатъчно средства за организирането на индивидуална или семейна почивка, вече са в историята. Почивката вече е възможна винаги благодарение на новата услуга, която се появи в България. У нас вече освен електроуреди, коли и мебели, можете да си вземете на изплащане и почивката.
Наблюденията показват, че все повече туристически агенции в България предлагат да ви помогнат финансово, за да отидете до желаното място. Истината е, че подобен вид екскурзии у нас има от доста време, но пикът им е в настоящия момент. След като необходимите средства за наемане на стая в хотел в Банско ви бъдат дадени, ще ви бъде изготвен погасителен плак. Вноските са месечни и се погасяват по подобие на потребителски кредит. Може дори да се разсрочи за две-три години.
Услугата е особенно подходяща за семейства с деца, тъй като необходимите им средства за организиране на почивката, без значение дали в Банско, Добринище, Пампорово или Чепеларе, са доста повече, отколкото на хората без деца.

turizam.samo.bg

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...