ВИП почивка 2010

Вече е април и голяма част от европейците направиха или предстои да направят своите резервации за почивка през лятото. Ние българите, естествено ще изчакаме до последния момент. Екипът на Profit.bg събра няколко луксозни оферти за почивка през лятото.

Хотели 7 звезди

Не, няма грешка. Тези хотели не са с 5, а с цели 7 звезди.

Ако искате да останете в Европа и все още не сте посещавали Италия, тогава Вашето ВИП място е Town House Galleria в Милано. Разположен е в центъра на града и ще Ви предложи персонален иконом, секретарка или Бентли.



Менюто в ресторанта е съобразено според сезона, а изненадите тук идват веднага след пристигането Ви. След няколко кратки въпроса в стаята Ви могат да бъдат променени, както типа възглавница, така и големината и типа кърпи.

В случай, че предпочетете екзотиката, можете да се насочите към Burj Al Arab Hotel. Хотелът се издига на 321 м височина и е построен върху изкуствен остров, отдалечен на 280 м от брега на Персийския залив.



Хотелът има формата на корабно платно. На самият му връх има площадка за хеликоптери и ресторант Ал Мунтаха с гледка към океана. В Бурж ал Араб няма стандартни стаи. Най-малкият апартамент заема 170 кв. м, а най-големият около 780 кв. м.

На обяд или вечеря можете да сте или на 200 м височина, откъдето да разгледате залива и океана (ресторант Ал Мунтаха, в превод най-високия), или под водата (Ал Махара), където кухнята е предимно морска, а пътуването дотам трае 3 минути.

Ако Дубай не Ви допада, то Китай също предлага 7-звезден хотел. Името му е Pangu Plaza и както писа NY Times "трябва да си много важен и богат, за да отседнеш там".



Обяд в японския ресторант на хотела започва от 600 долара, докато президентският апартамент може да бъде нает за 30 хил. долара/вечер.

Най-близкият до България 7-звезден хотел е в Турция и се нарича Rixos Premium Belek. Той е разположен на общо 400 хил. кв. м площ в горска местност и предлага 1700 легла и 1000 м плажна ивица.



Апартаментите тук са от 37 до 264 кв. м и вили от 32 кв. м. В хотелът ще можете да спортувате (футбол, голф, тенис), да организирате срещи и конференции, да похапнете в турски, гръцки, монголски, френски и италиански ресторанти и да ползвате спа процедурите.

Хотелът е идеалното място за сватби и медени месеци.

Profit.bg
Авто Травел

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...