Почивка на море? Вече може и на лизинг

balchik.dvorecМорска почивка на изплащане е най-новият хит през този сезон.

Промоционалните оферти се предлагат от повечето туристически фирми, които организират ваканции на море. Всеки, който иска да си осигури отдих в луксозен курорт, но няма финансовата възможност, може да се възползва от безбройните оферти и да почива на лизинг. 

Според избраната дестинация отпусканите кредити варират от 150 до 3000 лева, съобщава Стандарт.

Най-високата сума се дава предимно за ваканции в чужбина. Схемата на лизинг е възможна с Джет кредит, съобщиха от агенцията. Максималният срок за връщане на парите е 12 месеца, а минималният - 3 месеца.

По избор на клиента е възможно лизинговата почивка да бъде договорена за изплащане за 6 или за 9 месеца. В зависимост от стойността на ваканцията фирмата дава гратисен период от 15 до 45 дни.

Най-голямото удобство е, че за почивката на изплащане не са необходими нито поръчители, нито друго обезпечение. Най-луксозната ваканция от 3000 лева може да бъде изплатена до догодина по това време, като туристите ще дължат всеки месец вноска в размер от 250 до 300 лева. Ако пък избраната почивка струва хилядарка, то тогава месечната вноска пада до 100 лева за едногодишен период на изплащане.

От туристическите компании твърдят, че най-често клиентите, желаещи да почиват на лизинг, избират пакет на стойност 500 лева, който им излиза по 50 лева на месец погасителни вноски.

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...