Кои са най-добрите хотели в света?


В зависимост от това дали търсите романтика, лукс или просто държите на удобствата в стаите, ето класацията на най-добрите хотели в света. Те са били посетени от анонимни гости на "Форбс", които са ги оценили по точно определени критерии.

Кой ли е най-романтичният хотел в света? А най-луксозният? А може би, този с най-добра леглова база? На тези въпроси са се опитали да отговорят специални агенти на списание „Форбс“.

Те са направили анонимни посещения на петзвездни хотели от своя списък, като са обиколили имотите и са проследили точно определени характеристики: чистота, стаи, легла и и предлагани екстри. „Тайният агент“ оставал две нощувки в хотела тествайки услугите, които той предлага. Инспекцията е проведена в периода януари-октомври и не включва хотели, които са отворени преди по-малко от шест месеца. Ето и резултатите от изследването:

Най-луксозният хотел е Tower Suites в курортния комплекс Wynn Las Vegas.  Това е единственото място във Вегас, което предлага специални привлиегии на своите посетители още от летището. Всеки, който иска да отседне в него може да се повози на Phantom Rolls Royce, който ше го откара директно до луксозния хотел.

Chateau du Sureau е най-романтичният хотел според „Форбс“. Камини, балдахини, извисяващи се катедрални тавани и гледка към върховете на Сиера Невада правят мястото наистина очарователно. Замъкът разполага с 10 стаи, а на входа няма рецепция и досадни чек-ин формалности. Но ресторантът, спа процедурите и всички останали възможности за релакс, наистина ще ви накарат да искате да останете още.

Four Seasons Hualalai отразява най-доброто от очарователната природа на Хаваите: от откритото лоби украсено с цветя до бунгалата за гости иззидани в образуваните от лава скали с изглед към океана (някои от които със външни душове). Двата открити басейна предлагат на посетителите разнообразни възможности за отмора в самостоятелни колиби тип „тики” или под навеса на бели беседки. Ето защо той е определен от "Форбс" за най-добрия хотел

Montage Beverly Hills, е с най-големи удобства в стаите. Хотелът, който отвори врати през 2008 г., предлага бягство от реалността точно в сърцето на Бевърли Хилс. Плоски телевизионни екрани, покрити с мрамор бани, всичко в типичен испански колониален стил. А най-впечатлващ е фактът, че всички гости спят на възглавници с бродирани техни инициали.

Това, което много често показва класата на един хотел са леглата. В класическа сграда близо до Музея на изкуствата в Сан Франциско, хотел St. Regis предлага плюшени легла покрити с крепирани ленени завивики Pratesi, в които гостите могат блажено да потънат. Това всъщност е хотелът с най-добрата леглова база в света.

Business Post

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...