Плувате сред риби в Русалка

Името на черноморския комплекс Русалка идеално залепва към приказно красив рай, който цари там. Курортът е толкова далеч от бетонните гиганти по родното Черноморие, че докато се плицикате във водата между краката ви необезпокоявани плуват малки рачета и рибки.

Червеният и тесен нос Калиакра пък се извисява от юг съвсем близо. Скалите, изваяни от солената вода, са покрити с миди. Най-примамливото за търсещите спокойствие са двата малки плажа на затворения комплекс. Като алтернатива на шумния нощен живот в другите примамват ресторант, таверна и бар до басейна. А най-доброто лекарство за махмурлук сутринта е джакузито.
Уютните бунгала на Русалка са скрити в сянката на дървета, а дългите алеи са прекрасни за разходка пеша или с велосипед, който може да се наеме. Спортните натури могат да разпускат с тенис на корт или на маса, волейбол, футбол, стрелба с лък, фитнес. За по-смелите е кану-каякът, с който може да разгледате дивото скално крайбрежие отблизо или да съберете куп рапани от малките острови.

С девствената си природа Русалка е идеална за дайвинг, алтернативно нощно гмуркане или разходка из развалините на кораб. А един лежерен следобед с яхта в морето е ненадминато приключение.
Елица Иванова/standartnews

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...