КРАСОТА! Вижте къде ще ходят депутатите през лятото!

Южната ни съседка Гърция е предпочитана дестинация

Депутатите се стягат за дълга лятна почивка , далече от сградата на Народното събрание. Командирът Иван Костов ще заминава за Америка, заедно със съпругата си и внуците. Остава мистерия при кого и къде ще отеседне лидерът на ДСБ.
Повечето наши депутати предпочитат да си почиват на морето.
За това Гърция е предпочитаната дестинация за повечето от тях. Само  червеният министър Гагаузов предпочита Родопите, тъй като на плажовете в Слънчев браг и Евксиноград винаги среща познати физиономии. За това депутатът ще се отдаде на тишината в красивата планина.
Ексцентричната депутатка Петя Раева от ДПС, която написа дори книга за отслабването, ще заминава за Гърция. Блондинката от екипа на Лютви Местан, няма да пропусне и Несебър, защото обожава стария град.
 Гербаджията Светлин Танчев  е зет във Варна и няма да пропусне лятна ваканция там. Депутатът обича да кара джет. Макар да има фамилна къща в Испания, Варна ще бъде неговото място това лято.
Нищо не се казва за предпочитанията на Премиера Борисов. За сега Министър председателят пази в тайна къде ще релаксира това лято.

http://kliuki.bg/

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...