Къде си почиват звездите?



Сигурно вече сте решили къде ще почивате през това лято?! Може би на брега по морето и по възможност по-далече от градската суета. Така мислят и някои от нашите звезди, които често пътуват до родното Черноморие, поради липса на повече време за почивка. Така правят и холивудските им колеги...

Хемптънс е предградие на Ню Йорк, където има безброй много модерни ресторанти, дизайнерски бутици и клубове – всичко плюс чист въздух и плаж. Ето защо през почивните дни и празниците тук често могат да се видят Сара Джесика Паркър със семейството й, Стивън Спилбърг, Рене Зелуегър, Скарлет Йохансен, Гуинет Полтроу.

Вероятно звездите са привлечени не само от близостта до дома – стаите в крайбрежните хотели са два пъти по-евтини, отколкото на Карибите или Хаваите.

На югоизточното крайбрежие, в Маями кипи 24 часов живот. Местните пясъчни плажове и дискотеките привличат главно опитните купонджии. Тук могат да се срещнат Лени Кравитц, Аланис Морисет и разбира се... Парис Хилтън.

Друг "домашен" курорт на холивудските звезди са Хавайските острови, разположени само на няколко часа път от Лос Анжелис. Най-популярното развлечение е сърфингът и затова всяка година тук редовно пристига неговата гореща почитателка - Камерън Диас. А по-малко активните Бен Афлек, Кортни Кокс и Дженифър Гарнър се наслаждават на слънцето и плодовите коктейли.

Разкошните пясъчни плажове на Антилските острови са любима дестинация на най-капризните звезди – Марая Кери, Дрю Баримор, Кейт Мос, Наоми Кембъл и Дженифър Лопес.

Вие можете да се доберете до тези райски кътчета само с въртолет, а цената на хотелските стаи започва от 10 хиляди долара за едно денонощие. Но спокойствието и безметежната самота под кокосовите палми си струват цената!

Певицата Рианна има особена причина да обича Карибските острови – тя е родена в Барбадос – перлата в Карибския басейн. С нея са солидарни Кевин Костнър и Мик Джагър, които са родени далече от тези райски места, но обичат да отсядат в луксозния хотел Sandy Lane, където на VIP – гостите се предоставя личен въртолет и пътешествие с подводница.

Екзотичната природа на остров Бора - Бора в Полинезия е завладяла сърцата на Никол Кидман и Шарлийз Терон, които без съжаление дават по 1,5 хиляди долара за едно денонощия за да бъдат в уютното бунгало, намиращо се във водата.

Влюбените двойки предпочитат остров Сардиния. За романтичен уикенд тук често пристигат Том Круз и Кейти Холмс, Хайди Клум и Сил, футболистът Роналдо със своята възлюбена.

Бахамските острови са приоритет на някои знаменитости, които дори са придобили недвижими имоти на това приказно красиво място.

Собствени вили на Бахамите имат Джон Траволта и Еди Мърфи, а Никълас Кейдж и Джони Деп не са пожалили пари и са си купили дори личен остров.

Между другото последните двама са на печалба – не им се налага да харчат по 20 хиляди долара за една нощ за стая лукс в местния хотел!

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...