Бутиков дом за 5 стотака в Банско..


Англичаните масово продават закупените от тях апартаменти в курорта Банско. Поданиците на кралицата, закупили преди 5-6 г. жилища на цени от по 900-1000 евро за кв. м, сега са склонни да ги пласират и срещу 500 евро квадрата.

Най-много имоти се купуват от заможни българи, които се възползват от евтините предложения, твърди собственикът на агенция за недвижими имоти в курорта "Кас Пропъртис" Атанас Бутилов. Жилищата се продават напълно обзаведени, някои от тях са с дизайнерски мебели.

Над 10 хотела се продават в курорта. Малките семейни сгради вървят между 1 и 1,5 млн. евро. По-големите комплекси в зависимост от екстрите и площта им се подават на цени от 3 до 5 млн. евро. Факт са и доста започнати, но незавършени проекти от инвеститори, които също са обявени за продажба. По някои проекти пък няма и направена и първа копка, но самото строително разрешение се продава на цена от 100-120 евро за кв. м. Това също е приемливо, защото до преди 2-3 години кв. м земеделска земя се търгуваше по 200 евро, твърдят брокери.
Владимир Симеонов

Няма коментари:

Авто Травел


Hotels,Holidays,Tickets...

.