Изберете хотел според звездите

Зодиите чертаят пътя до идеалната почивка


Ако се чудите къде да заведете половинката си на романтичен уикенд или едноседмична почивка, потърсете съвет от звездите. Според астролозите всеки зодиакален знак има предпочитана ваканция и ако изберете подходящия за любимия човек вариант, той със сигурност ще се отплати за неповторимата изненада. Ако подходящият хотел за вашия любим не е идеалната ваканция според вашия астрологичен знак, помислете си дали държите достатъчно на човека до вас, за да му подарите няколко дни на мечтаното място, дори ако то е далеч от вашите собствени желания.

Овните покоряват нощните клубове

Овните са сред най-динамичните и кипящи от енергия знаци. Ако думата екшън не описва ваканцията им, то почивката със сигурност ще е провал. Със сигурност представителите на тази зодия не си падат по спокойната почивка. Сред подходящите за представителите на зодиака е гъмжащият от хора и възможности за разнообразие Лос Анджелис. След като обиколят бутиците в Града на ангелите, могат да танцуват до сутринта в световноизвестните нощни клубове. Както и да направят купища папарашки снимки, ако успеят да видят кой кърши морно тяло до тях, естествено, заслепени от собствения си блясък.

СПА и релакс за Телците

Телците са сред най-спокойните и уравновесени зодиакални знаци. Разкрасителни процедури, масажи и няколко дни на пълен релакс са най-прекрасният подарък за Телците. Усамотението и чувствените наслади за сетивата са задължителна част от идеалната им почивка. За да зарадвате любимия Телец, изберете отдалечен хотел с добре оборудван СПА център и задължително изключете мобилния телефон. Процедури със соли от Мъртво море, шоколадова или ароматна терапия, релаксиращ масаж или пилинг, сауна и парна баня, няколко дължини в басейна - оставете половинката ви да избере. И със сигурност ще си осигурите повече усмивки и нежност.

Хайвер и емоции за Близнаците

Разнообразието за Близнаците е също толкова жизнено необходимо за тях, колкото и въздухът. Ако решите да ги изненадате с пътешествие до Санкт Петербург, няма да сбъркате. Навалица от хора, модерни хотели и задължителните нощни клубове с леещи се питиета и потни тела ще направят ваканцията за Близнаците неповторима. Водка и хайвер, хиляди сътрапезници и възможността да се обогатят, общувайки с различни и нови хора, са шанс, който представителите на тази зодия не биха пропуснали доброволно. Задължителна спирка в програмата ви трябва да бъде най-модерният клуб в града, където да видите най-известните му жители, както и вие да бъдете забелязани от тях.

Лукс и музика съблазняват Раците

Въпреки че на пръв поглед изглеждат много сдържани и дори студени, Раците всъщност са много чувствителни и срамежливи. Тяхната представа за идеална почивка е романтична вечер в луксозен, но закътан хотел, или посещение на класически концерт. Елегантни стаи, лукс и съвършенство до най-малкия детайл ще ги накарат да ви покажат неподозирана нежност. СПА процедурите са само каймакът на изживяването. Вечерта няма да е съвършена без подходящо избран музикален съпровод, който да гали най-тънките струни на душата им. След такъв уикенд защитната броня на Рака задължително остава в историята.


Приключения за царя на джунглата

Съвършената почивка за егоцентричния Лъв е да бъде, както обичайно, в центъра на вниманието. Представителите на тази зодия държат на показния лукс и отдават голямо значение на символите на статуса.
В същото време трябва да осигурите по време на ваканцията и поне щипка приключение за любимия си Лъв. Така че луксът и възможностите да си напазаруват луксозни и скъпи подаръци правят за царете на джунглата ваканцията в Дубай изключително подходяща. Да се слеят с тълпата на богатите и известните и да бъдат обгрижвани от глава до пети няма как да остави безразлични представителите на огнената зодия.

Екзотика за Девите

За вманиачените на тема здравословен живот Деви най-подходяща е ваканция, която да предлага уелнес и релакс. В същото време обаче представителите на тази зодия държат на високия стандарт, затова залагат на петзвездни хотели. Подходяща изненада е и да наемете луксозна вила на остров в Тайланд например, стига естествено да можете да си позволите подобна екзотика. Идеален плаж, разнообразни СПА процедури, билкови ароматни душове и релаксиращ масаж са предпочитани от Девите. Бонус към преживяването са купищата разнообразни плодове и атрактивната тайландска кухня.

Сафари с джипове за Везните

Динамичните и вечно търсещи баланса Везни биха останали очаровани от почивка, която да съчетае крайностите и да им предложи от всичко по малко. Те не си падат по пасивната почивка и релакса в хотел, макар и да не биха отказали някоя и друга СПА процедура. В същото време са любознателни и обичат да откриват света около себе си. Сафари с джипове в пустинята, последвано от запознаване с културата и кухнята на местните племена, обикаляне из всички кътчета на космополитни градове или пазаруване в най-модерните бутици, картина на любимия й художник в местния музей, култов концерт - имате много възможности да направите любимата ви Везна щастлива.

Уникални пейзажи за Скорпионите

Скорпионите обожават всичко екстремно. През ваканцията си те искат да изследват нетрадиционни дестинации и да заснемат уникални пейзажи, които ще са напълно непознати за приятелския им кръг. В същото време Скорпионите не са склонни с лека ръка да се откажат и от лукса. Можете да помислите да зарадвате любимия си Скорпион с пътешествие до Индия, но непременно отседнете в луксозен хотел, а не в ашрам например. Най-големият любовник от зодиака със сигурност няма да откаже да се заснеме и пред най-известния паметник на любовта в света Тадж махал.


Изкушете Стрелеца с пътешествие

За Стрелеца най-добрата изненада е самото пътуване. Представителите на този зодиак са готови да си стегнат куфарите във всеки един момент, независимо дали смятат да отскочат до съседния град, или да се отправят на околосветско пътешествие. Така че каквото и приключение да им предложите, те с радост ще се впуснат в него.
Ако половинката ви Стрелец обаче е наистина специална за вас, можете да й спретнете изненадващ воаяж до Далечния изток, Китай. Неговите загадки и пъзели във всеки град ще са незабравимо приключение за Стрелеца.
За да не ви мрънка през целия път, си пригответе и малки изненади, с които да го държите нащрек през цялото време.


Козирогът залага на култура и природа

Чудите се какво да подарите за рождения ден на амбициозния работохолик Козирог. Отдавна вече сте изчерпали възможните идеи за органайзери, лаптопи и телефони, подходящи за безкрайно заети хора. Колкото и да се опитвате да накарате половинката ви да се отдаде на заслужена почивка, той отново и отново проваля плановете ви за ваканция, оправдавайки се със служебни ангажименти. Вместо да тропате с крак, по-добре му направете предложение, на което не може да устои. Изберете природосъобразна ваканция, по време на която можете да посетите и няколко културни мероприятия и считайте ледовете за разтопени. Подходящ за почивка на Козирозите според звездите е изискан хотел в Люцерн или някой от по-големите градове на Швейцария. Козирогът е традиционалист и би оценил спокойствието по време на почивката си. Тяхната перфектна ваканция задължително трябва да включва сцени от културния живот, но и прекрасна природа, където могат да яхнат колелото или да се изкатерят на някоя стръмна скала. Бонус е планинската или речна панорама. Пътешествията из близки исторически забележителности са екстра, на която Козирозите не могат да устоят, твърдят астролозите.


Водолеят иска адреналин

Ексцентричният Водолей няма да се зарадва, ако му предложите традиционна почивка на място, препоръчано от половината ви познати. Той държи на индивидуалността на ваканцията и би си паднал по нетрадиционна северна експедиция. Дори и да ви звучи почти еретично идеята да замъкнете половинката си в студената и мрачна Швеция, с изненада можете да установите, че той си мечтае за подобно пътешествие от дете. Водолеите си падат по хотели, различни от традиционните, така че нощ в ледено иглу за него може да се окаже върхът на сладоледа.  А снимките с ледени блокове и мрачни пейзажи да не присъстват в албумите на приятелите му.


Залез над морето и чаша вино за рибите

Ако половинката ви е Риба, то със сигурност знаете, че сте я уловил благодарение на нежността, вниманието и чувствителността си. Представителите на зодията биха оценили романтична ваканция за мечтатели. Страната на кенгурутата Австралия с уникалните топли пейзажи е сред най-подходящите дестинации за рибоците. Чувствителните и раними Риби са подвластни на интуицията и търсят вдъхновение от всичко, което ги заобикаля. По време на празниците те търсят релаксиращи ненатоварващи преживявания. Романтичен залез, нежна музика и чаша вино са задължителни компоненти на мечтаната от тях ваканция. Кулинарните изненади само ще сложат последните щрихи на преживяването

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...