Безплатен чадър и шезлонг в Албена


Всички туристи, които изберат за лятната си ваканция Албена, ще ползват безплатен чадър и два шезлонга на плажа в курорта, обявиха от дружеството.


Цените за почивка в комплекса през това лято са с 25% по-ниски от миналата година. Закуска и нощувка можете да резервирате срещу 15 лева на ден, а предплатените пакети с включени храна и напитки започват от 50 лева.
Всички деца до 12 години в курорта ще се настаняват безплатно. Заради екстрите в комплекса българите са припознали Албена като своята най-предпочитана дестинация за семейна почивка. С 40% повече нашенци са избрали да изкарат лятната си отпуска в курорта през 2009 г. спрямо 2008 г. На слънцето и морето в Албена са се радвали 60 хиляди българи.
Великденската оферта на дружеството от 2 до 5 април излиза 45 лв. при включени храна, напитки и ползването на закрит басейн в 3-звездния хотел "Добруджа".
През цялото лято можете да се поглезите и със специалните спа програми. 114 лева струва 5-дневната програма, която включва две вихрови вани с добавки, два частични масажа и две процедури с грижа за краката с кестен или алги. 7-дневната програма излиза 167 лева, а 10-дневната 264 лева. Абитуриентите могат да прекарат празника си в курорта срещу 75 лв. на вечер, като в цената освен нощувка и закуска е включена празнична вечеря и програма с изпълнители и вариете.

Наталия Малчева

paper.standartnews.com



Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...