Ще ни издават 10-годишни визи за САЩ


Българите, отговарящи на условията за пътуване до Америка, ще получават виза валидна за 10 години, съобщил американският посланик в България Джеймс Уорлик, цитиран от в. Дневник. Досега се издаваха визи в различен срок, вариращ от няколко месеца до 10 години. САЩ се надяват, че решението ще бъде възприето като сигнал за доверие и засилване на отношенията между двете страни и България ще бъде включена в програмата на федерацията за безвизово пътуване, е добавил още посланикът.

През 2009 г. 17.8% от молбите на българите са били отхвърлени, докато през 2008 г. техният дял е бил 13.3%. За да бъдат окончателно премахнати визите, трябвало отказите да са не повече от 3%.

bgizlet

1 коментар:

Анонимен каза...

Това не е сигнал за доверие, а начин на доизточване на мозъците на последните останали умни и образовани младежи на България,които все още на знаят кой път да хванат в живота си, а тук да останат неграмотни, полуграмотни зомбирани и апатични младежи, както и позастарели хора, които да са на ръба на оцеляването и да бъдат лесно управляеми.


Hotels,Holidays,Tickets...