Къде искаш да разпускаш през лятото?


Попитахме те и ти се излъга да си признаеш!
 

Грандиозните 57.84% не се свенят да си кажат „На моренце!!!“. Няма да ти обясняваме кое му е якото на това да разпускаш на морето, знаеш всички екстри...
 

Нямам идея, важното е пиячка да има!“, си признават без бой 14.66%. Сега..., няма как да ти кажем „Не, сакън, не пий, пази си черното дробче!“, 'щото лицемери-лицемери, ама чак толкова не сме!

Спокойствието на планината е изборът на 10.79%. Идилията е пълна ако изкатериш някой малък връх, а после се натъпчеш като свиня с храната, която си мъкнал догоре! Удоволствието е неописуемо и свинско!
 

У чужбинско е най-сладко, баце!“, казваше един познат нам чичак! И 8.15% го подкрепят. Предлагаме им да ни подарят 1 седмица по островите и на нас, обещаваме да пратим картичка!

Най-отчаяни и недоволни от живота са 4.68%, които няма да отпускарстват, а ще бачкат като медоносни пчелюнгери, които трябва да изжулят петилетката за 3 години! Лошо, Седларов, лошо...
 

2.04% изобщо (и с право!) не се срамуват да си признаят, че ще предпочетат да отмарят в някое китно селце. Може и да понамирисва на тор, ама е тихо и спокойно. Дори малко им завиждаме.
 

Провинцията избират 1.83% - компромисен вариант между това да киснат в горещата столица и да забягнат към някое селце. Е, освен ако не живеят в провинцията – тогава отпуск „в провинцията“ ще си е отпуск у дома, ама карай. Важното е да лешперуваш!

men.bg

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...