Как да почивате на Хаваите, и то по-евтино !


Искате да посетите едни от най-известните туристически дестинации в света - Хавай, Аспен, Ню Йорк, Париж, Лондон? Ако парите имат значение за Вас, то добре ще е да прочетете следните редове, от които ще спестите между 20 и 50% за почивката си.

Аспен:

Ако се насочвате към един от най-известните ски курорти в света, то най-добре ще е това да е в началото на декември или през януари. В този период ски-пистите и ресторантите не са препълнени, а цените в хотелите са значително по-ниски.

Карибите:

Най-доброто време за почивка на Карибите са май и юни месец. Цените през тези месеци са с около 50% по-ниски, а плажовете са тихи и спокойни. Цените могат да паднат дори повече от юли до ноември, но имайте предвид, че това е сезона на ураганите.

Дисни:

За да спестите от посещението си в Дисни не отсядайте в близките хотели. Най-добрите месеци за посещение на увеселителният парк са тези, в които децата са на училище, като например от септември до декември.

Хавай:

Рецесията накара една от най-скъпите туристически дестинации да намали цените в хотелите, а авиокомпаниите пуснаха с 1/3 по-евтини билети.

Традиционно слабият сезон за Хавай е от септември до декември, когато обаче може да превали през дните от отпуската Ви.

Лондон:

От ноември до март посещението Ви в Лондон може да излезе доста по-евтино. Цените на хотелите са най-ниски в този период от годината, а авиокомпаниите Virgin Atlantic и British Airways предлагат доста промоционални цени.

Ню Йорк:

И тук кризата е виновна за спада в цените на голяма част от хотелите. Най-добрите вериги обаче остават все така скъпи. Затова планирайте почивка от януари до март, за да сте сигурни, че ще можете спокойно да си направите резервация в ресторант, или дори да си закупите билет за Бродуей.

Париж:

Ако не искате да харчите цяло състояние в Париж, то трябва да отидете от края на октомври до март месец. Това е и периодът с най-големите остъпки, както за туристическите атракции, така и за пазаруване.


Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...