Създадоха плаващ хотел

Австрийци създадоха уникална плаваща лодка, която всъщност си е цял хотел. Името на плавателното средство с предлагащи услуги за спане и почивка е Osros.
Луксозното здание е разположено на 1000 кв.м. като включва шесто двойни стаи, две спални и отделно място за екипаж от 12 човека. В стаите всеки желаеш може да намери и набор от екстри, които се предлагат заедно с тях, а именно- джакузи, мини басейн, сауна и дори маса за пинг- понг. Архитектите са успели да направят невъзможното като са поместили и зона за барбекю, мини голф игрище, бар- дискотека и няколко тераси за събиране на тен.
Проектантите се гордеят с това, че лодката ще бъде захранвана с електричество, само и единствено с помощта на вятъра, който ще задвижва специално изработените безшумни инсталации. Цената на цялата тази гъзарийка ще възлиза на около 3 милиона паунда като се очаква пазарната цена да бъде завишена и да достигне колосалните 5 милиона.
Архитектите от компанията обясняват хрумването си така: „В началото, целта ни беше да създадем изключително висококачествена и екологична хотелска верига от плаващи платформи. С напредъка на проекта стана ясно, че той се превръща в атрактивна и необичайна концепция, която е по-подхояща за по-широка клиентела от хора“.


http://skandalno.net/

Няма коментари:


Hotels,Holidays,Tickets...